Solceller

Kompetent installation av solceller

Är du intresserad av att installera solceller och bli mer självförsörjande när det handlar om el? Vi hjälper dig att installera solceller en investering som gynnar såväl din ekonomi som miljön.

Vill du veta mer om solceller eller beställa offert? Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig mot en mer miljövänlig elförsörjning.

Omvandlar solens strålar till miljövänlig el

Solceller omvandlar energin från solens strålar till elektrisk energi. Solceller är tillverkade av bland annat kisel och skapar därför elektrisk energi när de träffas av solljus. Solenergi är miljövänligt, säkert och mycket ekonomiskt fördelaktigt.

Vi är alltid flexibla och lyssnar noga på kunden inför installation av solceller – varje projekt har sina egna förutsättningar. Vi kommer gärna ut på plats för att inspektera och lägga upp en plan och tar därför hand om projektering, installation, drift och service av dina solceller.

elektriker sollentuna solceller

Vi uppfyller dina specifika behov

En väl genomförd projektering säkerställer att din solcellsanläggning blir optimal och uppfyller de behov som finns i just ditt fall. Vi kan hjälpa dig med flera olika typer av takmonterade solcellsanläggningar och integrerade system. Att installera solceller är en klok investering – i många fall få man en lägre totalkostnad redan den första månaden.

Solceller är i stort sett underhållsfria och har en lång livslängd. Effekten avtar något med tiden, men efter 25 har en solcellsanläggning kvar minst 80 procent av effekten.

Elpriset påverkar dig mindre med solceller

En annan stor fördel med solceller är att du som fastighetsägare blir mycket mindre sårbar för höjda elpriser.

Vid köp av solceller kan du dessutom ansöka om olika statliga bidrag och stöd för att spara på totalkostnaden. Exempelvis så finns sedan 2021 ett bidrag på 15 procent som ska underlätta investeringar inom grön teknik. Detta bidrag är i själva verket ett avdrag som minskar det slutgiltiga priset på dina solceller. Det dras direkt på fakturan.

Intresserad av att installera solceller? Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.

Vi hjälper dig att spara pengar på elen med solceller