Laddboxar

Installation av laddboxar

Allt fler kör idag med elbil och inget tyder på att den utvecklingen ska stanna av. Låt våra behöriga och erfarna elektriker installera laddboxar i anslutning till din bostad, din bostadsrättsföreningen eller ditt företag. Allt fler kommer att behöva tillgång till en smidig laddlösning när utvecklingen allt mer går mot elbilar och en fossilfri framtid.

Kontakta oss redan idag så kan vi hjälpa till med installation av laddboxar!

Investeringsbidrag för laddboxar

Glöm inte att du kan få bidrag för att installera laddboxar, något som gör det till en ännu bättre investering. Handlar det om en publik laddstation söker du bidraget via Klimatklivet. Handlar det om en ickepublik laddstation så söker du investeringsstöd via Ladda Bilen.

Vi installerar GARO laddboxar åt privatpersoner, företag, samfälligheter och bostadsrättsföreningar. GARO en ledande leverantör på den svenska och nordiska marknaden. Dessa laddboxar är av högsta kvalitet och har många fördelar. De är skyddade mor DC-felströmmar och förberedda med dynamisk lastbalansering. DC-felövervakning är en säkerhetsfunktion som är ett krav vid laddning av EV.

Lastbalansering reducerar med automatik fordonets laddström vilket minimerar risken för att huvudsäkringen löser ut. Dessa laddboxar kan dessutom kompletteras med RFID-läsare och/eller kommunikationskort för att aktivera smarta extrafunktioner.

elektriker sollentuna laddstation

Vi gör en konsultation på plats

För att göra processen så enkel och smidig så kan vi genomföra en undersökning och konsultation på plats. Därför tar vi fram ett förslag för fast installation av laddbox. På det viset kan vi hitta en lösning som passar dina behov bäst. Denna konsultation är givetvis kostnadsfri.

Intresserad av att installera laddboxar i hemmet, i bostadsrättsföreningen eller till ditt företag? Välkommen att kontakta oss redan idag så hjälper vi dig!

Välkommen att kontakta oss redan idag för offert på laddboxar